"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ε και τι έγινε; Δυο "φασίστες" σκοτώθηκαν... Δεν ήταν "παλικάρια"!

Του Γιώργου Καρακίτσου (geo.kara@hotmail.com)

Τρόμαξα, πραγματικά τρόμαξα, με τον τρόπο που αντιμετώπισε η κοινωνία, τα ΜΜΕ, και όλος ο πολιτικός κόσμος τον θάνατο δυο νέων ανθρώπων. Διαβάζοντας την ανακοίνωση Δένδια μετά τον θάνατο του Φύσσα, κατάλαβα ότι πάνω - κάτω καταδικάζει την βία και τον ναζισμό. Επίσης, πρέπει να τονίσω ότι η ανακοίνωση ήταν 3 σελίδες.

Διαβάζω την ανακοίνωση Δένδια χθες, μετά τον θάνατο δυο νέων ανθρώπων. Η ανακοίνωση ήταν κάτι παραπάνω από μια σειρά. Και για να μην νομίζετε ότι είμαι υπερβολικός, ο Ν. Δένδιας δήλωσε: 

«Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία».

Αυτό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Προσωπικά, στα... παλιά μου τα... παπούτσια για το τι θα πει ο Δένδιας. Αλλά ρε γαμώτο, πες κάτι παραπάνω. Τι σημαίνει; Τον έναν τον έβγαλαν "παλικάρι" και το καλύτερο παιδί (δεν αμφιβάλλω, μπορεί να ήταν), αλλά οι άλλοι; Επειδή είχαν ακραίες ιδέες; Άνθρωποι δεν ήταν και αυτοί; Είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2013 να υπάρχουν ακόμα ταμπέλες;

Τελικά αυτά τα μέλη της ΧΑ δεν είναι "παιδιά"; Δεν είναι "παλικάρια"; Δεν έχουν γονείς; Όλοι ξέρουμε την ιδεολογία αυτών των τρομοκρατικών ομάδων. Και όλοι ξέρουμε πως δεν είναι δεξιοί.

Φυσικά, τώρα τα ΜΜΕ έχουν να ασχοληθούν με πολλά πράγματα, ενώ πριν λίγο καιρό έπρεπε να ασχοληθούν μόνο με τους ακροδεξιούς τρομοκράτες. Δεν δικαιολογώ κανέναν, απλά αναφέρω τα γεγονότα όπως είναι!

Τέλος, ας μην ξεχάσω να αναφέρω ότι τώρα που έφυγαν δυο άνθρωποι όλοι αυτοί οι δήθεν "ιδεολόγοι", "φιλάνθρωποι" και "δημοκράτες" (εντός πολλών εισαγωγικών), πρέπει να κάνουν ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ πορείες στο Σύνταγμα, πρέπει να πάρουν συνεντεύξεις από τους φίλους των παιδιών, πρέπει να βγάζουν τους γιατρούς στην τηλεόραση και φυσικά πρέπει να θυμίσουν στον κόσμο οι παλιοί τρομοκράτες που ανήκουν ιδεολογικά -δηλώσεις δολοφόνου στη Πάρο κτλ-. Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;

Εγώ δεν είμαι αυτός που θα κρίνω τι είναι σωστό ή λάθος, απλά παραθέτω τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Τα σχόλια δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου