"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το «εργαλείο» που θα αφήσει πίσω τα tablets! (video)

pirate_ship_book_alteration_by_wetcanvas-d4zywog
Μπορείτε να φανταστείτε μία συσκευή, η οποία δεν έχει καλώδια, δεν κολλάει, δεν χρειάζεται μπαταρίες, ούτε φόρτιση, δεν χρειάζεται δεδομένα για να μπει στο ίντερνετ, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη ικανότητα αποθήκευσης πληροφοριών και χαρίζει στον «χρήστη» του ώρες απόλαυσης και ηρεμίας;
Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσετε τα tablets, γιατί το σύστημα «βιοοπτικής οργάνωσης της γνώσης, μία επαναστατική τεχνολογική ανακάλυψη» είναι εδώ! 
Eνθουσιαστήκατε για τα καλά; Tο ίδιο και ο παρουσιαστής του παρακάτω βίντεο, ο οποίος παρουσιάζει το «BOOK». Η ευφυέστατη ιδέα περιγράφει την ευρηματική συσκευή «που θα μεταμορφώσει την ιδέα μας για τον κόσμο»! Παρ” όλα αυτά μην χαίρεστε άδικα, καθώς δεν έχει εφευρεθεί ακόμα μία τόσο «έξυπνη» και εύχρηστη συσκευή! Οι δημιουργοί του βίντεο κατάφεραν με αυτόν τον αρκετά έξυπνο τρόπο να προμοτάρουν το έντυπο βιβλίο, παρουσιάζοντάς το ως ένα πρωτοποριακό και εκπληκτικό προϊόν της σύγχρονης τεχνολογικής εποχής!
Το βίντεο, το οποίο «μετρά» ήδη πολλές χιλιάδες προβολές,  κυκλοφορεί σε όλα τα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα ισπανικά, αλλά και με υπότιτλους στα αγγλικά, στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες και αποτελεί μια παρωδία των εκατοντάδων διαφημίσεων για όλα τα κινητά τηλέφωνα και τις «έξυπνες» συσκευές, που μας έχουν κατακλύσει. Βασικός όμως στόχος του είναι μας θυμίσει πως το βιβλίο δεν χάνει την αξία και τη μοναδικότητά του στη μοντέρνα εποχή που ζούμε και πως πολλές φορές είναι η καλύτερη συντροφιά που χρειάζεται κάποιος για να «φτιάξει» η διάθεσή του!
Δείτε το αξιόλογο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου