"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

λάλησε το troll: @paristoteli, με την ανεπάρκεια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης !

τολμώ να ομολογήσω ότι για πρώτη φορά θα κρατήσω άρθρο σας @paristoteli
και αυτό θα γίνει για καθαρά προσωπικούς λόγους !!!

θα το αφήσω παρακαταθήκη στα παιδιά μου ανεξαρτήτως εξέλιξης !!!

επίσης προσθέτω και κάτι από παλαιότερο tweet μου

όλοι πλέον ξέρετε τι παίζετε στις #skouries. 
#Rosia_Montana θέλετε την Χαλκιδική ?
δείτε το video:




Για καθαρά επίσης διαφημιστικούς λόγους , σας ευχαριστώ και ελπίζω να το συνεχίσετε ;)
όπως πάλι βλέπετε δεν κρύβομαι ...
και επιμένω στο: 

ΟΧΙ στην καταστροφή ενός ΤΌΠΟΥ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟΥ ΦΥΣΙΚΟΎ ΚΑΛΛΟΥΣ.

στο twittter & fb πάντα ως  :
Παλαιοχώρι Χαλκιδικής
www.palaiochori.com


απάντηση σε : 


αναλυτικά η trollια τους !!!!

ΤΡΊΤΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2015


ΟΙ 50+ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ “ANTIGOLD” ΤΡΟΛΙΑΣ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Το πόσο πολύ στοίχισε στους “antigold” η ογκώδης διαδήλωση των κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής στις Σκουριές φάνηκε ξεκάθαρα στον «καθρέφτη» τους, που δεν είναι άλλος από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και ειδικότερα το twitter και το #skouries.

Εκεί λοιπόν και όσο βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της βουβής πλειοψηφίας, μέχρι πρότινος, της ΒΑ Χαλκιδικής καθρεφτίστηκε όσο ποτέ άλλοτε ο εκνευρισμός και η αμηχανία τους σε τέτοιο βαθμό που αξίζει νομίζουμε μιας σχετικής ανάδειξης.

Βέβαια, για ακόμη μια φορά χάσαμε το λογαριασμό με το ψέμα, τις ανακρίβειες, τη διαστρέβλωση και την εν γένει λαγνεία που διακρίνει τους “antigold” χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τον καρκίνο, το κυάνιο, το θάνατο, το Μπόμπολα και βέβαια το ταξικό μίσος που τους διακατέχει απέναντι στην μεταλλευτική εργατική τάξη.

Ήταν εκατοντάδες τα αποπροσανατολιστικά τιτιβίσματα που σκαρφίστηκαν. Εμείς συλλέξαμε μόλις μερικά απ’ αυτά. Εκείνα που είχαν ως κυρίαρχο συστατικό ένα, πολλά περισσότερα ή και όλα μαζί τα παραπάνω στοιχεία, δηλωτικά του «χαρακτήρα» που εμφανίζουν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (ΚΜΔ) οι “antigold” χρήστες. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι πολλά tweet γράφτηκαν από έναν χρήστη και αναπαράχθηκαν σαν επιβράβευση και από άλλους.

Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Αυτή η ενοχλητική αμηχανία εκδηλώθηκε ποικιλοτρόπως. Το ψέμα, η διαστρέβλωση και η παραπλάνηση ήταν η κυρίαρχη βάση εκδήλωσης της. Πάντως, κάποια απ’ αυτά είχαν και χιούμορ, όπως για παράδειγμα τα παρακάτω τιτιβόσματα που κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι η συγκέντρωση των κατοίκων των Μαδεμοχωρίων ήταν μικρότερη σε σχέση με τους  “antigold”(!!!), που οι μισοί από τους 300 που συμμετείχαν δεν ήταν καν από τη Χαλκιδική, αλλά μεταφερόμενοι, όπως συμβαίνει πάντα με αυτού του τύπου τις κινητοποιήσεις.




Το  παραπάνω τιτίβισμα βρήκε απόλυτα σύμφωνο και το antigoldgr.org κάτι το οποίο επισφραγίστηκε με επανατιτίβισμα. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να μη συμφωνήσει "ο δάσκαλος με το μαθητή του";;;



Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ Η... ΚΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Σε άλλα tweet η ενόχληση έγινε ξεκάθαρη τόσο για τα μηνύματα που εξέπεμπε ο μεταλλευτικός κόσμος από τις παραγωγικές Σκουριές προς το πανελλήνιο, όσο και προς ειδησεογραφικά ιστολόγια και  κανάλια που αναμετέδωσαν στα μεσημεριανά δελτία τους ανταποκρίσεις από το χώρο της διαδήλωσης. Φυσικό επακόλουθο, θα προσθέσουμε εμείς, καθώς παγίως οι "antigold" χρήστες καταλαμβάνονται από μια ακατάσχετη δυσφορία όταν η Ελληνική κοινωνία ενημερώνεται για την βούληση της πραγματικής κοινωνίας της ΒΑ Χαλκιδικής.  


ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...!

Άλλο tweet φρόντισε να καθησυχάσει τους αλληλέγγυους “antigold” του εξωτερικού που έβλεπαν στο #skouries χιλιάδες κόσμου να διαδηλώνουν γράφοντας, ότι από τη μια έχουν συγκέντρωση εργαζόμενοι που είναι υπέρ της «δηλητηριώδους» επένδυσης και από την άλλη κάτοικοι που είναι κατά αυτής. 



Η “ANTIGOLD” ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΑ...

Εξίσου χιουμοριστικό, κατά τη γνώμη μας, ήταν και ένα τιτίβισμα που ήθελε τις χιλιάδες κόσμου να φύγουν άμεσα από τις Σκουριές για να ανέβουν οι πολύ λιγότεροι πολέμιοι της μεταλλευτικής δραστηριότητας που ήταν συγκεντρωμένοι στο χοντρό δέντρο.



ΟΙ “ANTIGOLD” ΠΡΟΣΦΥΓΈΣ ΣΤΑ "ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΚΥΑΝΙΟΥ

Εκτός όμως από τις χαριτωμενιές οι αθάνατοι κινδυνολόγοι “antigold” κατέφυγαν και στις γνωστούς τιτιβισμούς του θανάτου, του καρκίνου και του κυανίου. Τιτιβίσματα υπεράνω σχολιασμού…



ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΤΑΞΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥΣ

Δεν έλειψαν βέβαια και τα τιτιβίσματα του ιδεολογικού ταξικού μίσους που έχουν καλλιεργήσει στις τάξεις τους οι δήθεν «οικολόγοι» απέναντι στη μεταλλευτική εργατική τάξη. Και εδώ ο οποίος σχολιασμός περιττεύει. Τα τιτιβίσματα μιλούν από μόνα τους.


ΤΟ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

Για το τέλος κρατήσαμε το τιτίβισμα ολιστικού ψεύδους αναφορικά με τις δήθεν μισθολογικές μειούμενες απολαβές ενός εργαζόμενου και συνάμα φανταστικού φίλου ενός τιτιβίζοντος "antigold" χρήστη ΚΜΔ 

Ο τιτιβίζων σκοπίμως μπέρδεψε το καθεστώς που επικρατεί δυστυχώς στην υπόλοιπη αγορά εργασίας, αλλά σε καμία περίπτωση στα μεταλλεία.

Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις δεκάδες αποχρώσεις της "antigold" εικονικής στρεβλής πραγματικότητας, έτσι όπως παρουσιάζεται επί καθημερινής βάσης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου