"Ω Κρίτων, έφη, τω Ασκληπιώ ωφείλομεν αλεκτρυόνα. αλλά απόδοτε και μή αμελήσητε" Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΦΕΥΓΕΙ Η ELDORADO!

April 1, 2017

Μετά από μία αστραπιαία κίνηση από πλευράς της κυβέρνησης, έφτασαν επιτέλους τα χαρμόσυνα! 

Τα χαράματα της 1ης Απρίλη αλυσοδέθηκε στην είσοδο του εργοταξίου η βουλευτής της Χαλκιδικής κ. Ιγγλέζη μαζί με τον Υπουργό κ. Σταθάκη και άλλα μέλη της κυβέρνησης.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι θα ήταν και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αλλά δυστυχώς έχασε την πτήση του τελευταία στιγμή όταν έπεσε σε συνέδριο παπάδων και του πήρε πάνω από 40 λεπτά να φιλήσει όλα τα χέρια. Η υπηρεσία εδάφους δεν τον περίμενε και ο Πρωθυπουργός μας φώναζε στον πιλότο «Ρε θες να βγει ο Κούλης;», χωρίς να πάρει καμία απάντηση.

Στο σημείο όπου οι αλυσοδεμένοι αγωνιστές ρίσκαραν την ζωή τους, βρίσκονταν εκατοντάδες συναγωνιστές από τον Δήμο Αριστοτέλη και αλληλέγγυοι από τους γύρω Δήμους. Η πίεση αυτή φάνηκε αρκετή για να έρθουν 25,5 διμοιρίες ΜΑΤ με επικεφαλής τον κ. Τόσκα (τον Υπουργό) και να συλλάβουν με την αυτόφωρη διαδικασία όλους τους διοικητικούς της Ελληνικός Χρυσός και να βάλουν λουκέτο μία και διά παντός στο φονικό εργοτάξιο.


Με το άκουσμα της απόφασης, λύθηκαν οι αλυσίδες και η κ. Ιγγλέζη, φανερά συγκινημένη, ύψωσε το αριστερό χέρι και σχημάτισε το σήμα της νίκης. Αμέσως ακολούθησαν κραυγές και πανηγύρια ενώ σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ ανέμιζαν παντού στο εργοτάξιο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σταθάκης επεσήμανε ότι η νίκη αυτή ήταν νίκη του κόσμου της Χαλκιδικής που πίστεψε στην κυβέρνηση και πρέπει τώρα να απομονωθούν όσοι τη λοιδορούσαν.
Από το πλήθος ακούστηκε μία κραυγή που απαιτούσε να μπουν στη μπουζού οι αναρχοάπλυτοι. Αμέσως  ο κ. Τόσκας (ο Υπουργός) επενέβη και μάλωσε τη συγκεκριμένη κυρία, λέγοντάς της ότι δε γίνεται να ποινικοποιούμε έναν πολιτικό χώρο αλλά θα πρέπει να γενικευτούν οι διώξεις και στους υπόλοιπους, όπως επιτάσσει η Δημοκρατίαν, βεβαίως βεβαίως.

H Eldorado Gold ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη χώρα μας σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ευχήθηκε καλό κουράγιο στους μόνους πραγματικούς πατριώτες πολιτικούς που γνώρισε, τους κ.κ. Σαμαρά, Πάχτα, Βενιζέλο, Δένδια και Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι ακούραστοι αγωνιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους σε ταβέρνα για σήμερα το βράδυ όπου επίτιμοι καλεσμένοι θα είναι οι κκ. Τσίπρας και Καμμένος για να τιμηθούν για τη συνεισφορά τους.

Συναγωνιστές, σε κάθε γωνιά της γης, διαδώστε το μήνυμα της νίκης!

Υ.Γ. Θα ήταν πραγματικά αστείο αν δεν ήταν τραγικό. Καλή πρωταπριλιά με νέες  άδειες και νέα γεωτρύπανα σε νέες περιοχές. Ήρθε το νέο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου